News

Δέκα μπάντες για ένα δυνατό live αλληλεγγύης στο Gagarin -για την στήριξη της Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρα 26!

 (original link: inExarchia.gr)

Η κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών της Νοταρά κλείνει ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας - δίνοντας λύση στις καθημερινές ανάγκες των προσφύγων και μεταναστών - και διοργανώνει live οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με 10 πανκ/ροκ μπάντες στο stage του Gagarin.

Στέγη Προσφύγων & Μεταναστών Νοταρά 26 - 1 χρόνος επιτυχούς λειτουργίας!

Η κατάληψη του εγκατελλειμμένου δημόσιου κτίριου του ΕΤΕΑΜ της οδού Νοταρά 26 είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα αλληλεγγύης, μακριά από τις λογική της κρατικής ή ιδιωτικής φιλανθρωπίας. Οι αλληλέγγυοι και οι πρόσφυγες αποφασίζουν από κοινού. Έχοντας γνώση της δυσκολίας της προσπάθειας τους η κατάληψη στέγης καλεί συλλογικότητες και άτομα, όχι μόνο σε συμμετοχή και στήριξη αλλά και τη διεύρυνση στη δημιουργία αντίστοιχων εγχειρημάτων, για να δομήσουμε μαζί το κοινό μας μέλλον. Η προσπάθεια είναι πολύ αποτελεσματική και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. 

"Για να γίνει το ταξίδι των προσφύγων /μεταναστών προς την επιβίωση ενα ταξίδι της ανθρωπότητας προς την ελευθερία!" 

https://www.facebook.com/events/234223077008050/

 

 

Read more ...

BIRTHDAY KICKS, THE SNAILS, YOUTH IN OUTER SPACE στο ΙΛΙΟΝ plus από το MERLIN’S MUSIC BOX: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/01/2017

BIRTHDAY KICKS, THE SNAILS, YOUTH IN OUTER SPACE

Σε δυο μήνες από σήμερα, στις 27 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή, το Merlin’s Music Box θα έχει την τιμή να παρουσιάσει στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17) τρία από τα καλύτερα συγκροτήματα της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής.

Οι Birthday Kicks καταφθάνουν στην Αθήνα από τη Λάρισα, έχοντας στις αποσκευές τους το Black Echo Trap, ένα άλμπουμ που πήρε διθυραμβικές κριτικές, ένα νέο split 45ιντσo παρέα με τους Screaming Dead Balloons, και καινούργιο υλικό από το άλμπουμ που ετοιμάζουν.

Οι The Snails από την Αθήνα μόλις κυκλοφόρησαν το Dr. Acid, το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που προς το παρόν διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και, έχοντας κλείσει μια δεκαετία στην garage-fuzz σκηνή, είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους προς νέους ορίζοντες.

Οι επίσης Αθηναίοι Youth In Outer Space σχηματίστηκαν το 2015 και μολονότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικό υλικό, η noise-instrumental παρουσία τους μέσω του διαδικτύου δείχνει πως πρόκειται για μια από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες της νέας εσοδείας. 


image

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 
image

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 

Μερικά events για τον κρύο Δεκέμβριο που θα σας κρατήσουν στα ζεστά...

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26.

Είσοδος/Kουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ

Read more ...

Αnother great artist bites the dust... Leon Russell (1942 - 13/11/16)

Άλλη μια από τις εμβληματικές φιγούρες της αμερικανικής μουσικής έσβησε στο Νάσβιλ σήμερα τα ξημερώματα ενώ κοιμόταν, σε ηλικία 74 ετών. Ο Leon Russell καταγόταν από το Λότον της Οκλαχόμα και άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε ηλικία τεσσάρων ετών. Στη διάρκεια της πεντηκονταετούς καριέρας του έπαιξε σχεδόν όλα τα είδη, jazz, blues, bluegrass, rock, pop, surf ακόμα και gospel. Με μια ατίθαση φυσιογνωμία και με το χαρακτηριστικό southern-boogie παίξιμό του στο πιάνο, ο Russell συνεργάστηκε σαν session μουσικός με δεκάδες καλλιτέχνες όπως ο Gram Parsons, o Bob Dylan, o J.J. Cale, o Dave Mason, o Elton John, o Eric Clapton, o Frank Sinatra, oι Byrds, oι Rolling Stones και o B.B. King. Ηχογράφησε περισσότερα από 35 σόλο άλμπουμ, ενώ το 2011 τιμήθηκε με την είσοδό του στο Rock and Roll Hall of Fame.

Read more ...

Στις 28 Ιανουαρίου οι Craang παίρνουν το drone-express τους από τη Θεσ/νίκη και κατηφορίζουν στην Αθήνα

Στις 28 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο, οι Craang επισκέπτονται την Αθήνα καλεσμένοι του Merlin's Music Box. Η συναυλία του τρίο από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17) με καλεσμένους τους Fuel Eater από την Πάτρα και τους Golden Nugget από την Αθήνα. Για περισσότερα...αναμείνατε...

Read more ...