Τίτλοι τέλους για τον Keith Flint των Prodigy...

Ο Keith Flint, ο επεισοδιακός όσο και εντυπωσιακός τραγουδιστής και showman των Prodigy έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 49 ετών.Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία...

Ο Flint γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1969 στο Λονδίνο και το 1975 μετακόμισε με την οικογένειά του στο Έσεξ. Τα τελευταία χρόνια γνώριζε επιτυχία σαν οδηγός σε αγώνες μοτοσικλέτας και ήταν ιδιοκτήτης και μάνατζερ της Team Traction Control κερδίζοντας τρεις αγώνες TT στη Νήσο Μαν το 2015 και συμμετέχοντας στο βρετανικό πρωτάθλημα αγώνων μοτοσικλέτας Supersport με  μοτοσικλέτες Yamaha YZF-R6. Για ένα διάστημα υπήρξε ιδιοκτήτης μιας παμπ στο Έσεξ. Πέρα από τους Prodigy ασχολήθηκε με το σόλο του project Flint (που κυκλοφόρησαν μόνο ένα σινγκλ με τίτλο "Device #1" η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους ακυρώθηκε) και με τους Clever Brains Fryin'.  Το 2006 είχε παντρευτεί με τη DJ Mayumi Kai αλλά το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο.

"Η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αλλά ο αδελφός μας Keith αφαίρεσε τη ζωή του αυτό το Σαββατοκύριακο", έγραψε στο Instagram ο συνεργάτης του Flint στους Prodigy, Liam Howlett. "Είμαι συγκλονισμένος, οργισμένος, σαστισμένος και συντετριμμένος".