In memoriam: Chester Bennington (Linkin Park, 20 Μαρτίου 1976 – 20 Ιουλίου 2017): Τα αγαπημένα του συγκροτήματα...

Οι Descendants άλλαξαν τη ζωή μου! Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο emo συγκρότημα κι είναι το καλύτερο punk συγκρότημα. Το οφείλουν σε αυτά τα δυο είδη που έχουν στενή σχέση μεταξύ τους και σε αυτά οφείλουν ολόκληρη την καριέρα τους. Οι Misfits ήταν ίσως το καλύτερο straight-forward punk συγκρότημα που υπήρξε ποτέ. Βρήκαν έναν τρόπο να κάνουν το punk ζόρικο, μελωδικό και εθιστικό κρατώντας το παράλληλα τρομακτικό και πέρα από τα όρια"....

"... Και οι Ramones ασφαλώς είναι κορυφαίοι, αλλά είναι κάπως χαζοχαρούμενοι για τα γούστα μου εκεί που οι Misfits είναι όλο «Θέλω το κρανίο σου» και «Μανούλα, μπορώ να βγω έξω απόψε να σκοτώσω;» Πήραν τον Buddy Holly και άλλους τους άλλαξαν τα φώτα! Σε επίπεδο μουσικής και μελωδίας, οι Depeche Mode είναι λίγο πιο πάνω και πολύ πιο πέρα από τους υπόλοιπους. Το ίδιο και οι Led Zeppelin. Το Led Zeppelin II είναι φοβερό, αλλά νομίζω ότι το Houses of the Holy είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος τους. Κάθε τραγούδι ξεχωρίζει με τη μια!

 

... Πεθαίνω για τους Beatles! Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τη μουσική τους, τόσο περισσότερο τους ερωτεύομαι. Όταν ήμουν μικρός έλεγα, «Αυτές τις μπάντες τις γουστάρει ο μπαμπάς μου! Μια μαλακία και μισή είναι!» Τότε δεν ήξερα τι μου γινόταν. Τώρα, κάθε φορά που τους ακούω χάνω την μπάλα!

... Και οι Stone Temple Pilots είναι η καλύτερη μπάντα που υπήρξε στην ιστορία του κόσμο, δεκάρα δεν δίνω τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Το πιστεύω ακράδαντα. Φοβερή σκηνική παρουσία και ερμηνεία από κάθε πλευρά. Δυστυχώς σκόνταψαν σε πολλές λακκούβες και δεν είχαν την ευκαιρία να μας προσφέρουν περισσότερη καταπληκτική μουσική".