Ο Αντώνης Λιβιεράτος με ακόμη πέντε μουσικούς επί σκηνής στην πρώτη live παρουσίαση του νέου του άλμπουμ του «4 ½»

Ο Αντώνης Λιβιεράτος με ακόμη πέντε μουσικούς επί σκηνής στην πρώτη live παρουσίαση του νέου του άλμπουμ του «4 ½» 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Underflow Record Store & Art Gallery

Πολυπράγμων συνθέτης και μουσικός ο Αντώνης Λιβιεράτος μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν είτε στα προσωπικά του άλμπουμ στην ιστορική Hitch-Hyke, είτε μέσα από το σχήμα Κεφάλαιο 24 (από τα μακροβιότερα σχήματα στην ελληνική επικράτεια), είτε μέσα από το αγγλόφωνο συγκρότημα των Dr. Atomik των οποίων αποτελεί την κεντρική φιγούρα, είτε μέσα από τις πολυάριθμες συμμετοχές του και συνεργασίες του με καταξιωμένα συγκροτήματα όπως οι Sigmatropic και οι Illegal Operation (των οποίων υπήρξε ιδρυτικό μέλος).

 Η διαδικασία δημιουργικής αναζήτησης δεν φαίνεται να σταματά ποτέ για τον βετεράνο της ελληνικής σκηνής ο οποίος επιλέγει να εκφράζεται με διαφορετικό όχημα κάθε φορά αναλόγως του τι έχει να καταθέσει.

Ο Νοέμβριος του 2018 τον βρήκε να επιστρέφει στη φόρμα του τραγουδιού με ελληνικό στίχο … 18 χρόνια μετά το τελευταίο αντίστοιχο άλμπουμ του «Το Πλαστικό Κουτί». Ο λόγος είναι τα ίδια τα τραγούδια που απαρτίζουν το άλμπουμ «4 ½». Τραγούδια που συνομιλούν με το σήμερα, πότε πολυδιάστατα - πότε ευθύβολα, πότε αιχμηρά – πότε τρυφερά, πότε διάφανα – πότε σκοτεινά  αλλά πάντα πλήρη ως συνθέσεις και εμπνευσμένα ενορχηστρωτικά.

Το άλμπουμ έχει ήδη πάρει πολύ καλές κριτικές, ήταν από τις παραγωγές που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν μέσα στο 2018 (παρότι κυκλοφόρησε λίγο πριν το τέλος του) και η πρώτη  live παρουσίαση του θα γίνει στο Underflow την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. 

Αντώνης Λιβιεράτος (φωνή, πλήκτρα, κιθάρα), Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα και κρουστά), Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρα, φωνητικά), Κώστας Τσιώλης (πλήκτρα, πιάνο) Βάϊος Ζητωνούλης (ηλεκτρικό μπάσο), Αντιγόνη Λιβιεράτου (φωνή, κρουστά). 

Το άλμπουμ «4 ½» του Αντώνη Λιβιεράτου κυκλοφορεί σε cd και digital από την Puzzlemusik

Παρασκευή   22  Φεβρουαρίου  2019, στις 21.00 ακριβώς

Είσοδος: 8 €   

Underflow Record Store & Art Gallery

Καλλιρρόης 39, Αθήνα, ΤΚ 117 43 (σταθμός Μετρό  «Συγγρού-Φιξ»)
Τηλ.: 211-4039926  

Άλλα Links:

 Εξαίσια πτώματα    Βήματα στις σκάλες   Αγία Σκουριά   

 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1