Ιllegal Operation: Επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ "Down" από το Merlin's Music Box, ΙΛΙΟΝ plus, Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Είσοδος ελεύθερη...

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 οι Illegal Operation παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ Down στο ΙΛΙΟΝ plus υπό την "αιγίδα" του Merlin's Music Box. Το κουιντέτο από την Αθήνα έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ με καλεσμένο DJ τον Λάμπρο Παπαλέξη και άλλες εκπλήξεις. Η συναυλία θα αρχίσει αυστηρά στις 10 μ.μ. ενώ στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει προς πώληση το βινύλιο που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. 

Το κείμενο που συνέταξαν οι Illegal Operation για το event έχει ως εξής:

"Περίπου ψιθυριστά και φωτισμένοι από ένα ασημένιο φεγγάρι που σου παγώνει την ραχοκοκαλιά,περπατάνε ξυπόλυτοι σε απέραντα λιβάδια αργά το βράδυ ενώ οι φίλοι τους κάπου τραγουδάνε τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους.

 

Οι 5 Illegal Operation με τον άνεμο να φωνάζει το όνομά τους βρίσκουν τον δρόμο τους προς το ΙΛΙΟΝ plus όπου την Κυριακή 14 Μαϊου και σε συνεργασία με το Merlin's Μusic Box θα παρουσιάσουν live το νέο τους άλμπουμ ''Down'' που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Λάμπρος Παπαλέξης θα είναι στα decks, με ήχους που μετουσιώνονται σε μια πύρινη απαλή αύρα".