Crowfunding: Οι Kemerov θέλουν να κυκλοφορήσουν ΚΑΙ σε βινύλιο το εκρηκτικό ντεμπούτο τους "FMKD" και ζητούν τη βοήθεια όλων μας!

Οι Σερραίοι death ‘n’ rollers Kemerov, μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους album "FMKD" σε CD και τις θετικές κριτικές που αυτό έλαβε από παντού στον κόσμο, ζητάνε τη βοήθειά σας ώστε να μπορέσουν να το κυκλοφορήσουν και σε βινύλιο! Υποστηρίξτε την crowdfunding καμπάνια τους στο https://igg.me/at/kemerov-fmkd-vinyl και βοηθήστε τους να το εκπληρώσουν προαγοράζοντας το βινύλιο καθώς και αποκλειστικό merchandise!

Συγκεκριμένα, το μήνυμα της μπάντας έχει ως εξής!
"ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΩ PAYPAL ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι εύκολος για σας. Παρότι το Indiegogo δέχεται μόνο πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, απλά μας στέλνετε ένα μήνυμα εδώ στο Facebook ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα τα ρυθμίσουμε όλα. Παρακαλούμε μην προσπερνάτε, υπολογίζουμε στην υποστήριξη όλων!"
 
 Για την ιστορία, οι Kemerov μεγάλωσαν ακούγοντας Black Sabbath και death metal, δηλώνουν άτομα με σχιζοφρενικές τάσεις και αντλούν έμπνευση από μπάντες όπως οι Cathedral, οι Turbonegro και οι Entombed, πράγματα δηλαδή που καλό είναι να αποφεύγουν οι έχοντας ευαίσθητα ώτα. Βρίσκονται σε λειτουργία από το 2013 και, σαν αρχή, τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο ΕΡ. Έκτοτε κύλησε μπόλικο νερό στο αυλάκι και πριν από μερικούς μήνες έδωσαν στην κυκλοφορία το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ FMKD μέσω της Vault Relics αποσπώντας ευνοϊκότατες κριτικές (για την παρουσίαση του άλμπουμ από τον Αντώνη Ζήβα για το Merlin's διαβάστε ΕΔΩ).