BREAKING NEWS: "Ο Ozzy Osbourne αποκαλύπτει ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον..." (Ή, η νόσος μάλλον δεν ξέρει με ποιον έχει μπλέξει...)

Σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι δίνει αγώνα με τη νόσο του Πάρκινσον. Ο 71χρονος θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath δήλωσε ότι από τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς έχει διαγνωστεί με μια μορφή της νόσου που ονομάζεται PRKN 2 και ότι τον Απρίλιο θα επισκεφθεί για θεραπεία ένα γιατρό στην Ελβετία. Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του επειδή μέχρι τώρα το κρατούσε κρυφό (αν και τους τελευταίους μήνες είχαν ακουστεί ανεπιβεβαίωτες φήμες).

"Αισθάνομαι πλέον καλύτερα γιατί τους το χρωστούσα", είπε εμφανώς εξαντλημένος και συγκινημένος. "Είναι δύσκολο να κρατάς κάτι κρυφό. Αισθάνεσαι ένοχος κι εγώ δεν είμαι καλός με τα μυστικά. Δεν μπορώ πια να το κουβαλάω μέσα μου. Είναι σαν να μου σώνονται οι δικαιολογίες".

Στην από κοινού συνέντευξη με την γυναίκα του, η Sharon Osbourne εξήγησε ότι μολονότι η ζωή του Ozzy δεν απειλείται άμεσα, ωστόσο η νευροεκφυλιστική αυτή διαταραχή δεν έχει θεραπεία και επηρεάζει ορισμένα νεύρα του σώματος. Το ζεύγος ελπίζει ότι ο Ελβετός γιατρός θα καταφέρει κάτι περισσότερο από τους Αμερικανούς συναδέλφους του που μέχρι σήμερα παρακολουθούν τον Ozzy. Σύμφωνα με την Sharon, ο γιατρός αυτός ενδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Ozzy αναφέρθηκε επίσης στην άσχημη πτώση στον μπάνιο του πέρσι που είχε ως αποτέλεσμα την αποκόλληση αρκετών μεταλλικών ράβδων μέσα στο σώμα του, τις οποίες είχε αποκτήσει παλιότερα έπειτα από ατύχημα με μοτοσικλέτα. "Ήταν ο χειρότερος, ο πιο οδυνηρός και άθλιος χρόνος της ζωής μου", ανέφερε συγκεκριμένα. Κατά την γνώμη του, με την πτώση στο μπάνιο άρχισε η κατρακύλα με αποκορύφωμα την ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας του που θα ξεκινούσε μέσα στον Ιανουάριο.

FEATURED VIDEOS

  • 1