ΝΑΧΑΤRAS: EP (ψηφιακή κυκλοφορία, Απρίλιος 2016)

Ένα χρόνο μετά το δυναμικό ντεμπούτο άλμπουμ τους και ένα εκατομμύριο views στο youtube στην πορεία, οι Naxatras φιλοδωρούν τους φίλους τους με ένα ΕΡ δυο κομματιών εν αναμονή της δεύτερης ολοκληρωμένης δουλειάς τους. Μέσα σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά, η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη προσφέρει ένα instrumental αναλογικό δείγμα γεμάτο ένταση με βασικό άξονα τα stoner riffs που χαρακτήρισαν το ομώνυμο δισκογραφικό τους πόνημα.

Το «Muscle Red Horse» είναι ένα γκρουβάτο «τζαμάρισμα», ενώ το «Pulsar 4000» είναι διάστικτο από ψυχεδελικούς τόνους δημιουργώντας μια «κοσμική» ατμόσφαιρα. Με λίγα λόγια, οι Naxatras για άλλη μια φορά πείθουν ότι ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος στο ελληνικό heavy rock και η άμεση ένταξή τους στο διεθνές πάνθεον της stoner σκηνής δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να στανιάρεις έπειτα από ένα γερό hangover.

Το βορειοελλαδίτικο τρίο αποτελούν οι Γιάννης Δελιας (κιθάρα), Κώστας Χαριζάνης (ντραμς) και Γιάννης Βαγενάς (μπάσο), το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Skitsos, ενώ η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο Magnet Fidelity με παραγωγό τον Jesus I. Agnew.

facebook: facebook.com/naxatras
bandcamp: naxatras.bandcamp.com/album/ep

FEATURED VIDEOS

  • 1