Cargo Lift: Disguised EP

Οι Cargo Lift απελευθέρωσαν έναν συνδυασμό ήχου και μελωδίας που φέρνει σε κάτι από alternative heavy metal, punk rock, post grunge μέχρι και  psychedelic rock. Τα 4 τραγούδια που απαρτίζουν τον δίσκο αυτόν ξεχωρίζουν μεταξύ τους σε βαθμό τέτοιο,  που το ποιο θα είναι το αγαπημένο, στον εκάστοτε ακροατή, εξαρτάται τελείως από τα ακούσματα που έχει, τον χαρακτήρα  του, αλλά και την διάθεση του. Με την παραγωγή να ανεβαίνει επίπεδο και τα τραγούδια τους να δείχνουν τον διαφαινόμενο δρόμο της εξέλιξής τους, το άλμπουμ αυτό επιβεβαιώνει την πολλά υποσχόμενη πρώτη επαφή τους με το κοινό με το EP ‘First’ (2017). Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα για την ‘Disguised’ εποχή έρχεται να δώσει το έξυπνο και ψυχεδελικό βίντεο κλιπ που συνοδεύει το πρώτο κομμάτι του δίσκου ‘I wont fall’ το οποίο έχει αποκομίσει ενθουσιώδης σχόλια, σε σημείο που, κατά την γνώμη μας, σχεδόν υπερκαλύπτει το μουσικό μέρος του έργου.

Από το πρώτο τους EP ‘First’ (2017) είχαν γνωστοποιήσει την τάση τους να εκφράσουν μέσω στίχων και μελωδικών συναισθήματα όπως πόθου, θυμού, απογοήτευσης – απέχθειας. Η πρώτη τους αυτή δουλειά βγήκε μέσα σε 4 μήνες από την επίσημη ίδρυση του συγκροτήματος και γνωριμίας των 4 μελών του. Η παραγωγική και δημιουργική διαδικασία όπως μαρτυρούν οι ίδιοι σε συνέντευξη τους στο Radio Nowhere προέρχεται αβίαστα και απρογραμμάτιστα, κάτι που ομολογουμένως δεν φαίνεται διόλου στο τελικό τους αποτέλεσμα!

Το συγκρότημα που έχει βάση την Θεσσαλονίκη, μετράει μόλις 6 εμφανίσεις στο ενεργητικό της μιας και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην δημιουργία νέων τραγουδιών. Δεν έχει βγει ακόμα εκτός της συμπρωτεύουσας και ιδού και ένας λόγος παραπάνω να το γνωρίσετε μέσα από αυτό το άρθρο. Την περίοδο αυτήν το συγκρότημα έχει αρχίσει ήδη να στήνει τα καινούργια του  τραγούδια, κάτι που δείχνει ότι όντως τους βγαίνει αβίαστα το δημιουργικό κομμάτι. Παράλληλα υπάρχει η αναζήτηση για τυχόν εμφανίσεις και σύμπραξης εκτός και εντός Θεσσαλονίκης.
(επικοινωνία μπoρεί να υπάρξει στην σελίδα τους στο fb: https://www.facebook. /cargoliftband/)

Τέλος, όσον αφορά τις μουσικές επιρροές και το μουσικό τους στυλ, οι ίδιοι αναφέρουν συγκροτήματα όπως Faith no More , Tool , Rage Against the Machine , Deftones, Godsmack , Queens of the Stone Age, και  Layne Staley  (Alice in Chains).

Έχετε τους στα υπόψιν γιατί οι πιθανότητες δείχνουν πως θα μας απασχολήσουν ξανά ευχάριστα στο προσεχές μέλλον!