Νέες αφίξεις: Kemerov και Rebel Dogs

Οι Kemerov και οι Rebel Dogs είναι δυο νέες μπάντες που κλέβουν επάξια λίγο από το χώρο μας επειδή τις γουστάραμε και επειδή δείχνουν να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για να προσθέσουν δυο ακόμα ακλόνητα κομμάτια στο διευρυνόμενο παζλ της εγχώριας rock σκηνής. 

Οι Kemerov έρχονται από τις Σέρρες και πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν τρία ψηφιακά κομμάτια στο bandcamp τους, προσθέτοντας ακόμα ένα θετικό πρόσημο στα συγκροτήματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια από διάφορα κέντρα και απόκεντρα. Έχοντας ήδη ένα ομώνυμο εξαντλημένο ΕΡ/CD στο ενεργητικό τους και πάντα με τη χαρακτηριστική «σοβιετικού» τύπου γραφιστική αισθητική, οι Matt Καραμπάλιος (φωνή), Σπύρος Διαμαντίδης (μπάσο), Τάσος Διαμαντίδης (τύμπανα) και Γιώργος Τσαπκίνης (κιθάρα), παίζουν ασυμβίβαστο punk metal που χάρη στην «ενισχυμένη» παραγωγή του Emmanouil Hermano Tselepis (Birthday Kicks, Craang, The Temple) κερδίζουν τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα. Το δικό τους “Slay Your Son” στηλιτεύει θρησκείες και στυλιστικές τάσεις και ακολουθούν δυο διασκευές, το σαφώς βελτιωμένο “The Better Man” (των Θεσσαλονικιών  Sicks Daze, της προηγούμενης μπάντας του Matt) και το “Denim Demon” των Νορβηγών punks Turbonegro. Στις 31 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο FMKD από την Vault Relics. Μιλάμε για κανονικό ξεσάλωμα…

Facebook

Bandcamp

Οι Rebel Dogs είναι ένα αθηναϊκό τρίο και τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησαν μέσω του bandcamp δυο heavy duty κομμάτια με γενικό τίτλο Jim I. Σύμφωνα με την μπάντα, τα “Buried” και “Point of No Return” ακροβατούν ανάμεσα στην αισθητική του δρόμου και την εσωτερική αναζήτηση και, ακούγοντάς τα, δεν έχουμε κανένα λόγω να μην τους πιστεύουμε. Το συγκρότημα αποτελούν οι Τάσος Κοκλιώτης (μπάσο, φωνή), Σταύρος Σωτήραλης (τύμπανα) και Κυριάκος Λορέντζος (κιθάρα) και στις αρχές Μαρτίου μπορείτε να τους απολαύσετε στο MODU, όπου μαζί με τους Mr.Booze θα συνοδεύσουν τους Γερμανούς φίλους μας Kalamata στην τρίτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα. 

Facebook

Bandcamp