Immigraniada Festival @ Gagarin 205 04/05/2018 (videos)

Τη Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 - αφού πέρασε από 40 κύματα - διοργανώθηκε στο πάντα φιλόξενο Gagarin 205, το ετήσιο festival Immigraniada. Στο festival αυτό εμφανίστηκαν κατά σειρά το Καραβάνι μαζί με τον Νικόλα Razastarr, οι Άλλος Κόσμος, ο Σκηνοθέτης (FF.C) με τον Ρήγα, οι Panx Romana και η βραδιά έκλεισε με τον Βέβηλο που τον συνόδευσαν ο DJ Magnum, ο Τσέκος και ο Παράφρων. Ανάμεσα στις αλλαγές των καλλιτεχνών, προβλήθηκαν μια σειρά από videos του Muhammad Najem, ενός έφηβου από τη Γκούτα της Συρίας, ο οποίος με όπλο ένα κινητό τηλέφωνο και συχνά με κίνδυνο της ζωής του, αποτυπώνει τη φρίκη του πολέμου όπως τη βιώνουν τα παιδιά...

Read more ...

The Karamazov project - "Out of the Woodwork" live στο ΙΛΙΟΝ plus 25/03/2018 (video)

Out of the Woodwork λέγεται η 1η full-length δουλειά του Πάνου Πανταζόπουλου και της μπάντας του με το ιδιαίτερο όνομα the Karamazov project. 25η Μαρτίου 2018 ανήμερα της "εθνικής παλιγγενεσίας" και όσοι αντέχαμε, μετά τις παρελάσεις, τις σκορδαλιές και τα τσίπουρα, τραβήξαμε για το ΙΛΙΟΝ plus να δούμε και να ακούσουμε την, επί αθηναικής σκηνής, παρουσίαση του εν λόγω δίσκου. 

Read more ...

The Sound Explosion & The Snails @ Gagarin 205 28/04/2018 (videos)

Το Σάββατο 28 του Απρίλη, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, οι "The Sound Explosion" κάλεσαν τους "The Snails" και όλους εμάς στο Gagarin 205 και έστησαν ένα ξέφρενο και εξοντωτικό garage πάρτι. Ευτυχώς δεν αρνηθήκαμε τη πρόσκληση και ...

Read more ...

Nightstalker, Breath After Coma & Honeybadger στο Gagarin205 στις 10/03/2018 (videos)

Σάββατο 10 του Μάρτη και η CU διοργάνωσε στο Gagarin205 μία ακόμα συναυλία. Αυτή τη φορά με τους Nightstalker πλαισιωμένους από τους Breath After Coma και τους Honeybadger. Οι ενστάσεις πολλές. Πρώτα απ' όλα ο τρόπος επιλογής των support που θύμιζε ψηφοφορία reality. Κατά δεύτερον η διοργάνωση από μία πολυεθνική κινητης τηλεφωνίας που σίγουρα δεν συνάδει με το rock ή τουλάχιστον με αυτό που εχουμε κάποιοι από εμας στο μυαλό και τη ψυχή μας για rock. Από την άλλη ήταν δωρεάν και άρα ήταν μια καλή ευκαιρία για πολλά νέα παιδιά που δεν τους περισσεύει το χαρτζιλίκι να πάνε σε ένα live και δούν από κοντά τρείς πολύ καλές μπάντες. Μουσικά πάντως ήταν μια υπέροχη βραδιά από την οποία φύγαμε με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης (όπως πάντα άλλωστε όταν παίζουν οι Nightstalker). 

Read more ...

Αντισώματα - Μια βραδιά για τον Θ.Ανεστόπουλο @ Κύτταρο 13/04/2018 (videos)

Τη Παρασκευή 13 του Απρίλη βρεθήκαμε βρεθήκαμε στο Κύτταρο σε μια ακόμα συναυλία που διοργάνωσαν τα Αντισώματα. Αυτή τη φορά η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον Θάνο Ανεστόπουλο. Πολλοί φίλοι (και όταν λέμε πολλοί το εννοούμε ... 14 σχήματα!!!) του Θάνου ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν δικά τους και δικά του κομμάτια σε μια πολύωρη μα καθόλου κουραστική βραδιά. Έχουμε και λέμε για να μη χάσουμε το μέτρημα Νίκος Πλάτανος, The Boy, Nomik, Λόλεκ, Μανώλης Αγγελάκης & Στάθης Ιωάννου, Alex K. Στέφανος Φλότσιος & Φώτης Σιώτας, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Υπόγεια Ρεύματα, Το ηλεκτρικό σχήμα του Θάνου με τη βοήθεια του Γρ.Κλιούμη και του Frank Panx, Edgar Alan Band, Βάση Ντούλσι η μπάντα που παίζει ο Γιάννης ο γιος του Θάνου, οι Ground Zero και τελευταίοι (but not least) οι Norma the band. Enjoy the show !!!

Read more ...

Αντισώματα - Songs of Freedom στο ΚΥΤΤΑΡΟ στις 02/03/2018 (videos)

Τη Παρασκευή 2 Μαρτίου βρεθήκαμε στο ετήσιο μουσικό ραντεβού των Αντισωμάτων με τίτλο Songs of Freedom. Για περισσότερες από 5 ώρες το Κύτταρο ξεχείλισε από τις μουσικές των Tsiri Band,  Λάμπρου Παπαλέξη & Διονύση Τελειόπουλου (από τις Χτισμένες... των Θεμελίων), Dismissers, Coyote's Arrow, Last Drive παρέα με τους Δημήτρη Πουλικάκο & Νίκο Σπυρόπουλο, Mr. Highway Band, Αδερφοφάδες μαζί με τον Mc Yinka και τέλος των Θραξ ΠανκcΌπως έλεγε και η πρόσκληση "Μουσικοί και συγκροτήματα ... για την ελευθερία, την ουτοπία, την αλληλεγγύη, τον αγώνα των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή".

Read more ...

Birthday Kicks & Marielito στο Bad Tooth 29/03/2018 (videos)

Οι Birthday Kicks, oι παλιοί μας γνώριμοι από τη Λάρισα, κατεβηκαν για μια φορά ακόμα στην Αθήνα για να δώσουν ένα από τα καλύτερα live τους που έχω παρακολουθήσει. Αυτή τη φορά επαιξαν τη Πέμπτη 29/3/18 στη σκηνή του Bad Tooth, με παρέα τον Marielito (a.k.a. Γιώργο). To Merlin's Music Box υποστήριξε αυτό το live και όπως ειναι φυσικό το τράβηξε και σας το παρουσιάζει. 

Read more ...

Οι Daddy's Work Blues Band στο ΚΥΤΤΑΡΟ 24/02/2018 (video)

Το Σάββατο 24 Φλεβάρη στο κατάμεστο Κύτταρο και περιμένοντας την εμφάνιση του Martin Turner, ανέβηκαν στη σκηνή οι Daddy's Work Blues Band για να μας ζεστάνουν με το δυνατό blues-rock που παίζουν. Η αρχή έγινε με το Messin' with the Kid  του Junior Wells και το κλείσιμο μετά από ένα 50λεπτο με ένα απρόσμενο medley που ξεκίνησε με το On The Road Again των Canned Heat, συνέχισε με το Set the Controls for the Heart of the Sun των Pink Floyd και έκλεισε με το A Love Supreme του John Coltrane. Enjoy !!!

Read more ...