6 χρόνια #ΣΙΓΑΜΗΦΟΒΗΘΩ. Συναυλία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα την Τρίτη 17/9/19 στα Λιπάσματα (videos)

Πέρασαν έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου και ένας από τη δολοφονία του Ζακ. Το κράτος καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και κυνηγάει πρόσφυγες και μετανάστες. Ο τύπος σε αγαστή συνεργασία με το κράτος δαιμονοποιεί και στοχοποιεί τα Εξάρχεια. Οι φονιάδες και οι όμοιοί τους κυκλοφορούν ελεύθεροι κομπάζοντας για τα κατορθώματά τους. Μέσα σ’ ένα τέτοιο κλίμα η οικογένεια μαζί με τους φίλους του Παύλου αλλά και αλληλέγγυους διοργανώνουν, την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2019 στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα, συναυλία στη μνήμη του Παύλου με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο σχεδόν το μουσικό φάσμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση και αυτό ήταν καλό από μία πλευρά γιατί μαζεύτηκε περισσότερος κόσμος αλλά και κακό με την έννοια ότι οι περισσότεροι μουσικοί αναγκάστηκαν να μειώσουν τη διάρκεια της παρουσίας τους πάνω στη σκηνή. Σημασία όμως έχει ότι κάποιοι καλλιτέχνες και κάποιος κόσμος βρέθηκαν εκεί σε πείσμα των καιρών και των κυρ Παντελήδων και βροντοφώναξαν "... Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά"

Την προθέρμανση ανέλαβε ο Dj Moya και μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι The Titz, No Hard Feelings, 'Αλλος Κόσμος, Ματούλα Ζαμάνη, Social Waste και Nightstalker.  

Τα setlists υπάρχουν στις περιγραφές των videos.

Δείτε τον κόσμο να τραγουδάει μαζί με τον Παύλο και για τον Παύλο, εδώ


image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.
 
 
 
image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.
 
 
 
image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.