I'm so sad, I'm so sorry - Το νέο video clip του Mickey Pantelous και της μπάντας του

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κάποιο μεσημέρι χτύπησε το κινητό μου και ακούω μια γνώριμη φωνή να με ρωτά αν ψήνομαι να φτιάξουμε ένα κλιπάκι. Η γνώριμη φωνή ήταν του δόκτορα Albert Flipout. Ρωτάω "Περί τίνος πρόκειται;" για να πάρω την απάντηση, "Να μωρέ... ξέρεις... είναι ένα παλληκάρι* που παίρνω μαζί μου στα live και βοηθάει... Καταλαβαίνεις ... Στήνει τα όργανα, κουρδίζει, φέρνει νερό, βαράει παλαμάκια ... τέτοια πράγματα ... Προσπαθεί να σκαρώσει μερικά τραγουδάκια και να... επειδή δεν του δίνω και τίποτα... είπα μπας και τον βοηθήσω και πω κανένα από αυτά. Ξέρεις ... να τονώσω τη ματαιοδοξία του για να μη μου φύγει ...". Φιλεύσπλαχνοι όπως είμαστε, μαζευτήκαμε κάποιοι φίλοι, άλλος μπροστά και άλλος πίσω από τις κάμερες με τη σκηνοθετική διεύθυνση του εν λόγω παλληκαριού και ιδού το αποτέλεσμα. Ααααα... Ξέχασα να σας πω. Το παλληκάρι το λένε Mickey Pantelous κι όπου τον πετύχετε να πάτε να τον δείτε. Είναι όντως καλός !!!

Για την ιστορία να πούμε ότι το κομμάτι είναι του Mickey Pantelous και υπάρχει στο album των Dr. Albert Flipout's one CAN band με τίτλο "North of Africa" που κυκλοφόρησε το 2013.

Τα γυρίσματα έγιναν στη πάντα φιλόξενη Ίντριγκα (Θεμιστοκλέους & Δερβενίων 60) στα Εξάρχεια, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο κος Ευθύμιος Αλειφέρης (Ο Μάκης!) και το editing έκανε ο Λουκάς Παλετσάκης.

 

Σημείωση της Σύνταξης

(*) παλληκάρι < μεσαιωνική ελληνική παλληκάριον < υποκοριστικό του πάλλαξ (έφηβος) / πάλληξ, ομόρριζο με τα Παλλάς, παλλακή


image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.
 
 
 
image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.
 
 
 
image

Μιχάλης Τζάνογλος

Συνεκδότης, βιντεοσκόπος και παιδί για όλες τις δουλειές.