Ψηφίζουμε τους Dr. Albert Flipout's One CAN Band του δικού μας ανθρώπου Mickey Pantelous στα 18th Annual Independent Music Awards!

φωτο: Τηλέμαχος Παπαδόπουλος (QoQ)

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Mickey Pantelous και το μοναδικό μονομελές (διμελές, τριμελές, όπως σας κάθεται, τέλος πάντων) συγκρότημά, οι Dr. Albert Flipout's One CAN Band (feat. Mickey Pantelous), είναι υποψήφιοι στα 18α Ετήσια Βραβεία Ανεξάρτητης Μουσικής στην κατηγορία "COVER". Πριν μερικούς μήνες, ο Mickey και η παρέα του κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Undercover μέσα στο οποίο διασκευάζουν με τον μοναδικό bluesy τρόπο τους το τραγούδι "Sweet Child O' Mine" των Guns 'n'n Roses. Αυτό λοιπόν το τραγούδι έχει προταθεί σαν μια από τις καλύτερες διασκευές και είναι υποψήφιο για το πολυπόθητο βραβείο , τα αποτελέσματα του οποίου θα κριθούν με βάση τις ψήφους των "ανεξάρτητων" μουσικόφιλων. 

Ήταν καιρός να αναγνωριστεί η προσφορά των Dr. Albert Flipout's One CAN Band στα μουσικά δρώμενα. Ό,τι κι αν σημαίνει μια βράβευση, εμείς στο Merlin's εδώ και χρόνια πιστεύουμε ότι ο Mickey αξίζει πολύ περισσότερα από ένα απλό βραβείο, ακριβώς επειδή εκτός από εμπνευσμένος μουσικός είναι ένας διασκεδαστής από τους λίγους στον χώρο μας  με όλη τη σημασία της λέξης (και συνεργάτης του Merlin's  όποτε του καπνίσει!).

Η διαδικασία για να ψηφίσετε (μέχρι την Πέμπτη, 23 Απριλίου) είναι πολύ απλή. Μπαίνετε στο παρακάτω link, κάνετε μια απλή εγγραφή δίνοντας ένα email και ένα password, πηγαίνετε στην κατηγορία "COVERS", βρίσκετε το "Sweet Child O' Mine" των Dr. Albert Flipout's και το πατάτε για να ψηφίσετε. Ακόμα δεν το κάνατε;

https://fans.independentmusicawards.com/?fbclid=IwAR2eoc47iFDwrPf4JsjH6SVXKUIPrSstaZG4dPDGXGINzstGfkTYsCgNycw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ MICKEY PANTELOUS ΣΤΟ MERLIN'S ΕΔΩ

 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1