Sneak peek: Στις 27 Αυγούστου 2021 η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Peter Jackson για τους Beatles...

Παρακολουθήστε τον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη Peter Jackson (The Lord of the Rings, The Hobbit, King Kong) σε ένα προσωπικό sneak peek του ντοκιμαντέρ του The Beatles: Get Back που θα αρχίσει να προβάλλεται στους αγγλικούς κινηματογράφους στις 27 Αυγούστου 2021 και τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Σύμφωνα με τον Ringo Starr, τον ντράμερ των θρυλικών Σκαθαριών, "O Peter είναι υπέροχος και ήταν τόσο ωραίο να βλέπεις όλα αυτά τα πλάνα. Υπήρχαν ώρες και ώρες από εμάς να γελάμε και να παίζουμε μουσική. Το απολαμβάναμε και νομίζω ότι αυτό θα φανεί στο ντοκιμαντέρ". O δε Paul McCartney δήλωσε ότι η ταινία του Jackson παρέχει αποδείξεις ότι δεν ευθυνόταν εκείνος για τη διάλυση του συγκροτήματος.

Το 2018 o Jackson κυκλοφόρησε το They Shall Not Grow Old, ένα ντοκιμαντέρ του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, έχοντας αποκαταστήσει το ασπρόμαυρο αρχειακό υλικό με έγχρωμο.

Για τοThe Beatles: Get Back , ο σκηνοθέτης δήλωσε: "Η δουλειά σε αυτό το έργο ήταν μια χαρούμενη ανακάλυψη. Eίχα το προνόμιο να είμαι ένας κρυφός παρατηρητής, ενώ η μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών λειτουργεί, παίζει και δημιουργεί αριστουργήματα".

 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1