To Προρεβεγιόν των Χαμένων Κορμιών... την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου στο Ilion Plus...

Το προρεβεγιόν έχει γίνει πλέον παράδοση για την μπάντα μας μιας και κλείνει σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες συναυλίες μας στο Μικρό Μουσικό Θέατρο. Γενικά έχουμε επιλέξει αυτήν την εποχή να κάνουμε την συναυλία μας, γιατί η διάθεση του κόσμου είναι ανεβασμένη, και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ευχηθούμε στο κοινό μας καλή χρονιά από κοντά.

Στην ουσία είναι μια εποχή με πολύ θεατρικότητα αλλά και ένας μαγικός καθρέφτης όπου όλοι μας βλέπουμε τα θέλω μας να πραγματοποιούνται την νέα χρονιά. Λιγότερο χρόνο στο ίντερνετ, περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έναν καλύτερο κόσμο, περισσότερες τσάρκες, να μάθουμε ένα μουσικό όργανο, να διαβάσουμε βιβλία κ.λ.π.
Ωστόσο τα κουδουνάκια και τα λάλαλά από τις χαρμόσυνες μουσικές γίνονται εφιάλτης και βασανιστήριο άμα δουλεύεις σε χώρο όπου η μουσική και ο στολισμός είναι απαραίτητος για να ανεβάσει τις πωλήσεις. Το άγχος των εμπόρων για κέρδος γίνεται γελοίο αυτήν την εποχή, και ξεκάθαρα σε τέτοιες περιόδους οι αντιθέσεις γίνονται μεγαλύτερες. άστεγοι, ηλικιωμένοι με πενιχρή σύνταξη, άνθρωποι που βιώνουν ανείπωτη μοναξιά, άνθρωποι που κρατιούνται σε φυλακές...
Εμείς θέλουμε το βέλους που κάθε χρόνο τοξεύουμε να σημάνει χαρά, καρφώνοντας το στο στήθος της απληστίας, της παλιανθρωπιάς, του κυνισμού, της διαφθοράς, της ανισότητας, για έναν κόσμο αληθινό, ανθρώπινο, αλληλέγγυο.
Support Art Workers...

Θάνος Κόης (Lost Bodies)

event: Lost Bodies Live Προρεβεγιόν

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1