Αποψε: Το MERLIN’S MUSIC BOX παρουσιάζει: The Show of Dr. Albert Flipout’s One CAN Band ft. Mickey Pantelous Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016, ΙΛΙΟΝ plus

Aποψε λοιπόν, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 9.30, θα παρουσιαστεί στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17) μια παράσταση αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Ο Mickey Pantelous συντροφιά με τον Dr. Albert Flipout, το τενεκεδάκι του, και την πανέμορφα αποστεωμένη Jessie, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και να λύσουν απορίες για το πώς μια μονομελής, στην ουσία, μπάντα, είναι σε θέση επί δυο ώρες να καθηλώνει το κοινό σε ένα κάθε άλλο παρά φαντασμαγορικό σώου. Δεν υπάρχουν αρκούδες, ούτε ελέφαντες, δεν υπάρχουν κροταλίες, ούτε το φιδάκι ο Διαμαντής. Δεν υπάρχει η γυναίκα με το μούσι, ούτε μωρό με δυο κεφάλια, δεν υπάρχουν κλόουν, ακροβάτες, θηριοδαμαστές, μα ούτε και κομπέρ. Υπάρχει μόνο ο Mickey και η άλαλα-λαλίστατη συντροφιά του, ένα ντραμς και κρουστά, μια κιθάρα, μια φυσαρμόνικα, ένας προτζέκτορας.

Mέσα από όλα αυτά περνάει ένας παραμυθένιος αιώνας καλλιτεχνικής δημιουργίας χάρη σε έναν απολαυστικό μονόλογο με τη συνοδεία blues – και όχι μόνον – τραγουδιών  (διασκευασμένων ειδικά για την περίσταση) που προκαλούν ανατριχίλα, συγκίνηση, χαρά, απορία και, ενίοτε, φόβο. Ένας αμερικανικός αιώνας όπως λίγοι τον έχουν φανταστεί, ένας μουσικός αιώνας, ένα ταξίδι σε γνώριμα και άγνωστα νερά με πιλότο έναν άνθρωπο-ορχήστρα, ο οποίος εδώ και κάμποσα χρόνια χαράζει μια δύσκολη και μοναχική πορεία προσπαθώντας με τη μουσική του να καλέσει το κοινό σε μια απέριττη μυσταγωγία. Αυτή τη φορά είναι μαζί του το Merlin’s Music Box επειδή πιστεύουμε ότι δεν χρειάζονται πολλές φιοριτούρες και γκλαμουράτες παραγωγές για να δημιουργήσει κανείς καλή μουσική. Χρειάζεται η φαντασία, η αθωότητα, η ειλικρίνεια, το χιούμορ και η αφοσίωση – στοιχεία που ο μεσιέ Pantelous αποδεδειγμένα διαθέτει. 

Αποψε, λοιπόν, στο ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

https://www.facebook.com/ilionplus/?fref=ts

 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1