PROPHETS OF RAGE: Νέο βίντεο δυναμίτης από τις «ειδικές δυνάμεις των επαναστατών μουσικών» και το σκηνοθέτη Michael Moore

Άλλη μια επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον του διεθνούς κατεστημένου οι Prophets of Rage από το Λος Άντζελες, η μπάντα που σχημάτισαν το 2016 τα πρώην μέλη των Rage Against The Machine Tom Morello, Tim Commenforth και Brad Wilk, οι Chuck D και B-Real από τους Public Enemy και o DjLord από τους Cypress Hill. Αυτή τη φορά πρόκειται για το νέο τους βίντεο με το κομμάτι “Unfuck The World” που θα περιλαμβάνεται στο νέο, δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο γνωστός Αμερικανός ακτιβιστής σκηνοθέτης (Bowling For Columbine, Fahrenheit 9/11) και συγγραφέας Michael Moore (Will They Trust Us Again?, Stupid White Men), ο οποίος δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι για άλλη μια φορά με τους παλιούς φίλους και συντρόφους μου για ένα δίκαιο κόσμο. Οι Prophets of Rage είναι η σωστή μπάντα που λέει τα σωστά πράγματα αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή. Το βίντεο είναι η συλλογική πολεμική ιαχή μας ενάντια σε όλους εκείνους που επιδιώκουν να βλάψουν τους αθώους και τους αδύναμους. Είμαι περήφανος για τη σκηνοθεσία και ζητώ από όλους όσους το δουν να συμμετάσχουν προκειμένου να ξεγαμήσουμε αυτό τον κόσμο». 

Με τη σειρά του, ο Tom Morello δήλωσε στο Rolling Stone: «Είμαστε οι ειδικές δυνάμεις των επαναστατών μουσικών και είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το βουνό από τις μαλακίες των εκλογών και να τις αντιμετωπίσουμε με τον εκκωφαντικό ήχο των Marshall».  

Το βίντεο στην ουσία είναι ένα κολάζ από εικόνες δράσης ακτιβιστών ανά τον κόσμο, «κραταιών» της Γης, αστυνομικής και στρατιωτικής βίας, μαινόμενων φανατικών χριστιανών, μουσουλμάνων και εβραίων, βομβαρδισμένων πόλεων, κατεστραμμένων ψυχών – εικόνες που εναλλάσσονται με στιγμιότυπα από εμφανίσεις των Prophets. Το βίντεο κλείνει με τη φράση «Ο κόσμος δε θα αλλάξει μόνος του. Αυτό είναι στο χέρι σου».

Οι Prophets of Rage σχεδιάζουν για τους επόμενους μήνες την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο Make World Rage Again (η περσινή αμερικάνικη περιοδεία τους είχε τίτλο Make America Rage Again)

 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1