Ikebana (Compiled by Mr. Winston C. Back): Το νέο mixcloud του Merlin's Music Box

Το νέο mixcloud του Merlin's Music Box με τίτλο "Ikebana" είναι μια συλλογή παλιών και νεότερων τραγουδιών που επέλεξε ο Mr. Winston C. Back, ένα μείγμα από blues, soul, funk, pop και ψυχεδέλεια για όλες τις ώρες...



01. Peter Green - Just for You.
02. Shuggie Otis - Inspiration Information.
03. Keith Mansfield - Before Summer Ends
04. Mark Ronson - Daffodils (ft. Kevin Parker)
05. Brightblack Morning - Everybody Daylight
06. Paul Simon - 50 Ways to Leave Your Lover
07. Bobbi Humphrey - Harlem River Drive
08. Marvin Gaye - I Want You
09. Uncovered QOTSA - Tangled Up In Plaid
10. Daphne and the Fuzz - Unexistable.



  • 1