Ανέκδοτη αποκλειστική συνέντευξη του Fred και της Toody Cole από την τελευταία τους επίσκεψη στην Αθήνα (Δεκέμβριος 2013) στον Θάνο Τσάντα και τον Πέτρο Ευσταθόπουλο (με υπότιλους στα ελληνικά)

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο Fred και η Toody Cole επισκέφτηκαν την Αθήνα προσκεκλημένοι των Last Drive, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διήμερο που πραγματοποιήθηκε για τα 30χρονα της αθηναϊκής μπάντας στο Gagarin 205.

Ο Θάνος Τσάντας (Funhouse) και ο Πέτρος Ευσταθόπουλος με την κάμερά τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να καταγράψουν μερικές to the point απόψεις των δυο μουσικών. Και μπορεί ο Fred να ξεκίνησε μόλις πρόσφατα το αιώνιο ταξίδι του στο υπερπέραν του rock and roll, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μείνει ολοζώντανος στη μνήμη όσων είχαν την τύχει να τον γνωρίσουν από κοντά, να παρακολουθήσουν τις συναυλίες των Dead Moon και των Pierced Arrows ή απλώς να απολαύσουν μέσω ηχοσυστημάτων τα ακατέργαστα διαμαντάκια που άφησε πίσω ο Αμερικανός δημιουργός. Ένα απλό σεφάρισμα στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τη θλίψη που διακατέχει τους φίλους του, ενώ τα μηνύματα προς την Toody και την οικογένειά του και τα δημοσιεύματα από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι άκρως συγκινητικά. 

Ο Fred και η Toody παραχώρησαν τη συνέντευξη στις 22 Δεκεμβρίου 2013, την επομένη της συναυλίας (ολόκληρο το σετΕΔΩ), στο ξενοδοχείο Εξάρχειον όπου διέμεναν. Τον υποτιτλισμό έκανε η Ειρήνη Πολίτου

(για τους ελληνικούς υπότιτλους πατήστε CC κάτω δεξιά στο βίντεο)

Interview of Fred and Toody Cole from Dead Moon & Pierced Arrows, the next day after their duo performance at Gagarin205, for the 30 year celebration of the Last Drive. Hotel Exarchia, December 22, 2013, Athens, Greece. Interview by Thanos Tsantas & Petros Efstathopoulos. Filmed by Funhaus / www.funhaus.gr Translated to Greek by Irene Politou. Many thanks for their support to Gagarin205 & Merlin's Music Box.
 

Γραφτείτε στο Νewsletter του Merlin

FEATURED VIDEOS

  • 1