To νέο άλμπουμ των AC/DC κυκλοφορεί τον Νοέμβριο με δώδεκα κομμάτια...

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Το νέο άλμπουμ των AC/DC έχει τίτλο Power Up και θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Η σημερινή σύνθεση των Αυστραλών mega-stars περιλαμβάνει τον τραγουδιστή Brian Johnson, τον κιθαρίστα Angus Young, τον μπασίστα Cliff Williams, τον ντράμερ Phil Rudd και τον κιθαρίστα Stevie Young, ο οποίος έχει αντικαταστήσει πλέον επίσημα τον εκλιπόντα Malcolm Young. 

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Angus αποκάλυψε ότι ο νέος ο δίσκος είναι αφιερωμένος στον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή στις 18 Νοεμβρίου 2017, όπως το Back in Black ήταν αφιερωμένο στον Bon Scott. "Ακόμα και τώρα, όταν κάθομαι στο σπίτι και παίρνω την κιθάρα μου για να παίξω, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι ότι το riff που παίζω θα άρεσε στον Malcolm", δήλωσε ο σολίστας της μπάντας. "Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς αλλά τελικά όλοι ανεβήκαμε στο πλοίο για να φιλοδωρήσουμε το κοινό μας με λίγο νέο rock and roll". 

Μερικά από τα 12 τραγούδια του νέου άλμπουμ χρονολογούνται από το 2008 και το πρώτο κομμάτι που παρουσίασαν μέσα από αυτό είναι το"Shot in the Dark", ενώ έπεται συνέχεια. Το Power Up ηχογραφήθηκε το 2018 στο Βανκούβερ. Ιδού και οι τίτλοι των τραγουδιών:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

FEATURED VIDEOS

  • 1