Ακούστε το νέο τραγούδι διαμαρτυρίας των Bad Religion...

Οι Bad Religion γιορτάζουν 40 χρόνια στη δουλειά, με το μελωδικό punk rock τους να είναι πάντα χαρακτηριστικό και επίκαιρο. Στα πλαίσια της επετείου και των πάντα ριζοσπαστικών πολιτικών θέσεών της, η μπάντα κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι με τίτλο "What We Standing For", το οποίο είχε μείνει έξω από το τελευταίο άλμπουμ της Age of Unreason (2019).

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ιδέα που είχαν οι Αμερικανοί αθλητές να γονατίσουν διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βαρβαρότητα μετά τη δολοφονία του George Floyd. "Σε αυτήν την εποχή του εθνικισμού των φυλών, η διαμαρτυρία, ως μια μορφή πολιτικού λόγου, είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία", δήλωσε ο Brett Gurewitz. 

Λίγο καιρό πριν οι Bad Religion επανεκτέλεσαν και κυκλοφόρησαν το παλιό τραγούδι τους "Faith Alone" μέσα από το κλασικό άλμπουμ τους Against The Grain (1990), επίσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, ενώ ήδη κυκλοφορεί η βιογραφία του συγκροτήματος με τίτλο Do What You Want: The Story of Bad Religion.

 

FEATURED VIDEOS

  • 1