Λίγο πριν το θάνατό του, ο Chris Cornell συνέθεσε και ηχογράφησε το τραγούδι "You Never Knew My Mind" σε στίχους του Johnny Cash. Ακούστε το κομμάτι και τι είχε πει ο Chris για αυτό...

Το "Υou Never Knew My Mind” είναι ένα από τα τελευταία κομμάτια που ηχογράφησε ο Chris Cornell πριν βάλει τέλος στη ζωή του και θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Johnny Cash: Forever Words, μια συλλογή όπου διάφοροι καλλιτέχνες θα μελοποιούν άγνωστα ποιήματα, στίχους και επιστολές του Johnny Cash. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου από τη Legacy Records με παραγωγό τον John Carter Cash, γιο του Cash και της συζύγου του June Carter. Ο Cash είχε γράψει τους στίχους για το συγκεκριμένο κομμάτι το 1967, σχεδόν σίγουρα για την πρώτη του σύζυγο, Vivian, από την οποία χώρισε επίσημα  την ίδια χρονιά ενώ ήταν ήδη τρελά ερωτευμένος με τη Judy Carter. Ουσιαστικά πρόκειται για δυο ποιήματα με ίδιους στίχους γραμμένους από διαφορετική πλευρά το καθένα, με τίτλους "You Never Knew My Mind" και "I Never Knew Your Mind". Ο Cornell τα πήρε και τα ένωσε σε ένα για να ετοιμάσει το κομμάτι λίγο πριν το θάνατό του.

Ως γνωστόν, ο Άνθρωπος με τα Μαύρα είχε διασκευάσει ηχογραφήσει το κομμάτι "Rusty Cage" των Soundgarden για το άλμπουμ Unchained (1996).

FEATURED VIDEOS

  • 1