Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Lemmy εν αναμονή ταινίας για τη ζωή του πριν τους Motörhead...

Επειδή σίγουρα δεν έχετε χορτάσει από το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ του 2010 (δείτε το εδώ) για τον Lemmy, η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο ίδιος σκηνοθέτης, ο Greg Olliver ετοιμάζει ταινία για τον Βρετανό μουσικό, η οποία αυτή τη φορά θα επικεντρώνεται στη ζωή και στην καριέρα του Lemmy πριν δημιουργήσει τους Motörhead. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι θα υπάρχει μπόλικο υλικό από τη διαδρομή τους με τους Hawkwind και την προηγούμενη δουλειά του σαν roadie του Jimi Hendrix, αλλά και από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αγγλία.

Ο Olliver ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ αυτό από το 2013 και όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους: "Όλα όσα έχετε ακούσει για τον Lemmy πιθανόν να ισχύουν, όχι επειδή είχε υιοθετήσει τα κλισέ του rock and roll αλλά επειδή εκείνος τα δημιουργούσε. Μάρλμπορο και Τζαν Ντάνιελς για πρωινό, σπιντ για μεσημεριανό - όλα αυτά είναι αλήθεια. Πίσω όμως από από αυτό το ατσάλινο προσωπείο του rock, υπήρχε ένας συναρπαστικός, πολυσύνθετος και ψυχωμένος άνθρωπος, ο οποίος έμεινε στο δρόμο που είχε χαράξει παίζοντας τη μουσική που τον ευχαριστούσε. Ετοιμάζουμε προσεκτικά αυτή τη βιογραφία από το 2013 φροντίζοντας να είμαστε αληθινοί απέναντι στον Lemmy, τα μέλη της μπάντας και στους άλλους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Θα είναι μια ταινία που θα μας κάνει περήφανους".

Το σενάριο είναι της Medeni Griffiths και συμπληρώνεται από τον Greg Olliver, με συμπαραγωγούς τον μάνατζερ των Motörhead manager Todd Singerman και τον Steffan Chirazi και η παραγωγή πρέπει να έχει ήδη αρχίσει, αν και οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. 

 

 

.

FEATURED VIDEOS

  • 1